Despre
arestetic

Clinica Arestetic Galati este una dintre cele mai moderne si mai dotate clinici de estetica din Romania, cu o investitie de peste 600.000 euro in aparatura medicala si segmentul operator.

In acest moment clinica noastra acopera toata gama de servicii de estetica si chirurgie estetica si poate deservi toate necesitatile si dorintele dv din domeniul esteticii si a chirurgiei estetice. Clinica arestetic detine o gama completa de aparatura atat pentru segmentul facial cat si pentru segmentul corporal. Ne adresam deopotriva femeilor si barbatilor de pentru toate varstele, desigur fiecare varsta cu necesitatile ei.

Injectări/ medicină estetică minim invazive

Arestetic vă oferă servicii estetice minim invazive care constau în:

- injectări cu acid hialuronic pentru: mărirea buzelor, umplerea ridurilor și a cearcănelor, mărirea pomeților, lifting cu acid hialuronic, volumizare faciala, hidratarea cu acid hialuronic;

- injectari pentru tratarea ridurilor și corecția asimetriilor faciale;

- mezoterapie pentru combaterea efectelor îmbătrânirii;

- hidratare profundă a pielii;

- lipoliză chimică pentru eliminarea celulite;

- plasmolifting (metoda Vampire);

- lipofilling cu grăsime proprie;

- lifting cu fire.

Tratamente anticelulită și modelare corporala

Arestetic reprezintă excelența în combaterea celulitei și a modelării corporale, având o gamă completă de aparate considerate a fi cele mai sigure și cu cele mai bune rezultate:

- EXILIS ELITE; cel mai modern si eficient aparat în distrugerea celulitei și întinderea pielii și colagenului; aparatul are ca principiu de functionare radiofrecventa continua focusata combinata cu ultrasunetele;

- Vanquis Me – care este singurul aparat de modelare corporala considerat ca o alternativa la liposuctia chirurgicala, fiind si singurul aparat cu radiofrecventa ‘’contacless’’;

- X-WAVE este un aparat pe bază de ultrasunete, fără echivalent pe piață care combate celulita fibroasă, vergeturile și cicatricile;

- 3DEEP ULTRA PRO este un device cu radiofrecvență multipolară destinat pe de o parte tratării celulitei și pielii flasce iar pe de altă parte pentru tratarea cicatricilor, vergeturilor, porilor dilatați și ridurilor fine;

- LIPOCRYO este cel mai eficient aparat de criolipoliză care tratează depozitele localizate de celulită, precum abdomen, coapse sau brațe;

- LYMPHASTIN este cel mai modern aparat de drenaj limfatic mecanic, cu indicații atât pe parte de celulită cât și pe parte medicală. La acestea se adaugă și lipoliza chimică pentru combaterea îndeosebi a celulitei fibroase, bărbiei duble, depozitelor faciale.

Centru Laser Cutera

Clinica arestetic va ofera servicii complete laser pentru toate tipurile de afectiuni vasculare sau de culoare ale pielii, precum si tratarea unor afectiuni precum hemagioame, onicomicoze, papiloame, veruci, pori dilatati etc.

Cu ajutorul laserului fractionat realizam tratamente impotriva cicatricilor precum si rejuvenare faciala.

Rejuvenare și modelare facială

Arestetic vă ofera posibilitatea rejuvenării faciale sau altfel spus a reîntineririi faciale, care poate fi realizată prin:

- tratamente cu oxigenul hiperbaric Oxy Plus;

- biostimulare SMAS;

-tratamente cu lumină intens pulsată (EXILITE);

- radiofrecvenței monopolarae și multipolara;

- tratamente laser;

- peeling chimic sau mecanic.

Epilare definitivă

Arestetic vă oferă posibilitatea epilării definitive cu lumină intens pulsată în condiții de maximă eficiență si siguranță; epilarea cu BTL EXILITE se realizează cu pulsuri de 240 ms și cu răcirea safirului la 10 grade celsius; tratamentele cu lumină intens pulsată sau laser se adresează atât afecțiunilor de culoare ale pielii, cât și leziunilor vasculare (cuperoză, capilare sparte) sau efectelor îmbătrânirii tenului.

Chirurgie estetică

Arestetic oferă servicii de chirurgie estetică atât pe facial cât și pe corporal, dar și intervenții chirurgicale de chirurgie generală sau chirurgie oncologică.

- Chirurgia sânului: marire sani cu implante de silicon, ridicare de sâni (mastopexie), micșorare de sâni (mamoreductie), corectie areole si/sau mameloane, tratamentul ginecomastiei la bărbați dar și extirparea de tumori mamare sau chiar amputarea sânului cu reconstrucție mamară;

- Chirurgie corporală: liposucții, lipofiling, abdominoplastie, lifting de brate, lifting de coapse, implante fesiere, lifting de fese;

- Chirurgie facială: blefaroplastii, otoplastii, rinoplastii, septoplastii, lifting facial, lifting de sprancene, lifting cervical.

Varice și vase sparte

Arestetic oferă servicii complete de tratare a capilarelor sparte și varicelor membrelor inferioare, prin scleroterapie (injectarea unor substanțe sclerozante în vase), lumină intens pulsată, laser Nd-Yag sau chirurgical – în cazul varicelor hidrostatice care nu pot fi tratate prin celelalte metode.

Chirurgie plastica

Clinica arestetic ofera servicii de chirurgie plastica:

- chirurgia mainii: maladia Dupuytren, sindromul de canal carpian, tenosinovite stenozante, reconstructii tendoane etc;

- excizie de tumori cutanate, cancer de piele, chiste faciale, chiste seboreice, lipoame etc.

Nutritie

Arestetic oferă consultanță în vederea nutriției, a necesarului caloric față de consumul caloric zilnic, realizând o echilibrare calorică în funcție de fiecare persoană, de regimul de viață, activitatea fizică și bolile asociate; fiecare pacient care urmează tratamente de modelare corporală fiind evaluat și din punct de vedere al nutriției, aportului caloric și consumului caloric.

Dermato-cosmetică și produse profesionale de întretinere

Arestetic oferă servicii de dermatocosmetică, precum și o gamă completă de produse dermato-cosmetice profesionale de întreținere, ale brandurilor Mesoestetic, Aesthetic Dermal și Teoxane; produsele sunt destinate hidratării tenului, petelor de culoare – produse de depigmentare, acneei, ridurilor, creme-peelinguri, priduse cu DMAE etc.

Consultatii faciale si corporala computerizate: …in curand…

Echipa
noastra

Prof. Univ. Dr.
Ardeleanu
Valeriu

Chirurg Oncolog, Chirurg Estetician Chirurgie Plastica si Reconstructiva

Prof. Dr.
Radu
Jecan

Medic Primar Chirurgie Plastica si Estetica

Dr.
Cristian
Ariton

Medic Specialist Anestezie-Terapie Intensiva, Sef Sectie ATI Spitalul Militar Galati

Dr.
Andreea
Avram

Medic primar chirurgie plastica, estetică și microchirurgie reconstructiva


Stoenel
Alina

Asistent Medical


Stanisor
Dorinela

Asistent Medical


Severin
Diana

Asistent medical


Ivan
Madalina

Asistent medical

Prof Univ Dr Valeriu Ardeleanu

Chirurg plastician

Chirurg oncolog

contact

Strada Brailei 85, Corp adiacent BR5A (fosta cofetarie Laura), Galati , 800306

0770 457 675 , 0336 802 646

office@arestetic.ro

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile

Program

Luni

9.00 - 20.00

Marti

9.00 - 20.00

Miercuri

9.00 - 20.00

Joi

9.00 - 20.00

Vineri

9.00 - 20.00

Sambata

INCHIS

Duminica

INCHIS

Newsletter

Send SMS
×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj