X-WAVE- Tratamente cu ultrasunete pentru celulilta fibroasa

x-wave

Folosind puternica energie a undelor acustice, X-Wave oferă rezultate excelente bune în tratamentul celulitei fibroase, a cicatricilor și a vergeturilor.
Undele acustice sunt impulsuri de sunet foarte puternice non-focusate care produc vibrație în interiorul corpului. Energia a fost special concepută pentru a evita orice deteriorare a pielii în timpul penetrării în zona de tratament.
Sistemul capilar este constrâns de structurile grase hipertrofice iar acumularea de reziduuri provoacă alterări în țesutul conectiv. Colagenul hipertrofic și fibrele elastice creează aspectul de gropițe la suprafața pielii.
X-WAVE îmbunătățește fluxul sanguin, prin creșterea de noi vase capilare, creșterea microcirculației, alimentarea cu oxigen și creșterea ratei metabolice în zona afectată. Stimularea mecanică a sistemului vascular limfatic conduce la reducerea edemului și elimină lipidele din celulele adipoase subdermale. Impulsurile acustice induc proliferarea fibroblastelor. Acest proces conduce la crearea unei benzi noi, îngroșate, de colagen.
Terapia cu unde acustice a fost dovedită științific de mai bine de 30 de ani în diverse tratamente medicale (ex: dezintegrarea pietrelor la rinichi). În medicina estetică, undele acustice radiale moi au fost modificate cu succes pentru nevoile clinice ale tratamentului celulitei.
Aplicarea este complet nedureroasă, nu impune nici un regim special, rezultatele sunt vizibile și de durată, făra efecte secundare.
Ca rezultat, țesutul se relaxează și se întinde, ducând la creșterea elasticității și fermității dermului. Sunt stimulate semnificativ atât îmbunătățirea circulației cât și producerea de colagen la nivelul țesutului. Astfel, terapia cu unde acustice are un efect stratificat complex.

PROGRAMEAZA UN CONSULT GRATUIT

Programeaza-te

Indicații:
• celulita
• celulita fibroasă
• vergeturile
• cicatricile corporale
• cicatricile postacneice
Contraindicații: infecții, inflamații, boli hepatice, renale, psihice, implanturi, dispozitive metalice, pacemaker cardiac, cancere, risc de sângerări, menstruație, sarcină.
Reacții adverse posibile: roșeață timp de 2-3 ore, jenă locală.
Tratamentul poate fi utilizat ca metodă unică de tratament sau se poate asocia cu EXILIS ELITE și Lymphastin. Noi recomandăm ca și producătorul asocierea mai multor terapii, funcție de pacient, considerând că indicația medicului este cea care face diferența rezultatelor.

x_wave_product-hp_366_RO_538_original