Plasmolifting (PRP sau metoda Vampire)

VampireFacelift

În prezent medicina estetică se află într-un proces intens de dezvoltare, în special în ceea ce priveşte noile tehnici conservative de corectare a micilor imperfecţiuni fizice. O abordare inovativă privind problemele de corectare a modificărilor de vârstă ale ţesuturilor feţei este întinerirea stereo – prelucrarea tuturor straturilor ţesuturilor moi ale feţei.
Plasma proprie este un produs firesc pentru ţesuturile omului, bioaccesibilă în acea proporţie de componente care este specifică organismului concret.
Utilizarea concomitentă a plasmei trombocitare, a gelului autolog şi a liftingului cu fire de suspensie asigură o abordare complexă a problemei de corectare a modificărilor de vârstă.
Plasmoliftingul oferă trei produse rezultate din prelucrarea plasmei trombocitare:
• Plasma trombocitară propriu-zisă
• Gelul plasmolifting
• Crema plasmolifting

Plasma trombocitară
Este produsul rezultat direct după centrifugare care se injectează în zona dorită, având următoarele indicaţii:
-chronoaging
-photoaging
-piele sensibilă uscată
-acnee
-cicatrici postacnee
-hiperpigmentare
-alopecie
-riduri fine
-cearcăne
Efectele plasmoliftingului constau în încetinirea procesului de îmbătrânire, creşterea elasticităţii pielii, îmbunătăţirea reliefului cutanat, înlăturarea semnelor de chronoaging şi photoaging. În ceea ce priveşte alopecia, datorită factorilor de creştere ataşaţi în sânge trombocitelor, reduce căderea părului, întăreşte foliculii piloşi, normalizează funcţia glandelor sebacee, reduce fragilitatea firului de păr, redă elasticitatea şi strălucirea părului.

Plasmolifting-3-
Gelul Plasmolifting
Gelul Plasmolifting se obţine după prelucrarea termică a plasmei trombocitare, obţinându-se un gel, cu efect de filler, care este utilizat pentru corectarea modificărilor reliefate ale ţesuturilor feţei, precum şi pentru întinerirea stereo. Gelul autolog propriu introdus în piele se întăreşte în interiorul acesteia şi formează o reţea extrem de subţire, adică un fel de matriţă, care susţine pielea, îi conferă elasticitate, reducând flacisitatea şi împiedică apariţia noilor riduri. Matriţa din gel autolog devine ulterior carcasa în care se formează, în mod natural, ţesut nou, care susţine la rândul său efectul de netezire a pielii.
Indicaţiile plasmogelului sunt:
• modificări volumetrice ale feţei
• cicatrice postacnee
• modificări ale ovalului feţei
Contraindicaţiile plasmogelului sunt:
• Neoformaţiuni maligne
• Boli sistemice ale sângelui
• Boli psihice
• Reacţii alergice la anticoagulant (heparină de sodiu) în anamneză
Gelul autolog rămâne în ţesuturi pentru o perioadă de la 2 săptămâni până la 3 luni, în funcţie de particularităţile individuale ale pacientului. După cura de proceduri Plasmolifting, efectul este mai pronunţat şi mai durabil din contul stimulării suplimentare a producerii colagenului propriu. Corectarea repetată a modificărilor pielii este posibilă după 2 săptămâni de la prima injectare. Această tehnică şi-a demonstrat eficienţa în cazul pierderii volumului în zona pomeţilor şi a obrajilor.
Eficienţa plasmogelului este maximizată la combinarea acestei tehnici cu injectarea de plasmă trombocitară proprie.

PROGRAMEAZA UN CONSULT GRATUIT

Programeaza-te

Crema plasmolifting
Crema Plasmolifting se prepară prin adăugarea plasmei trombocitare centrifugate într-o cutie cu o cremă, în consistența căreia intră stabilizatori și prolongatori bioinerți ce permit păstrarea proprietăților prețioase ale plasmei, înbunătățirea pătrunderii în țesuturi și menținerea efectului procedurii Plasmolifting cât mai mult posibil. Compoziția unică a cremei ajută autoplasma trombocitară să depășească bariera lipidică a pielii și creează mediu favorabil pentru trombocite, grație căreia proprietățiile autoplasmei trombocitare se păstrează 14-16 zile.
Proprietăţile cremei plasmolifting sunt următoarele:
• Reduce perioada de reabilitare după procedura invazivă
• Hidratează și hrănește pielea, efect de biostimulare
• Prelungește efectul cosmetologic a procedurii
• Menține tinerețea și funcționarea dermei la nivel dorit
Crema plasmolifting se poate combina cu următoarele proceduri:
• Injectare Plasmolifting
• Terapie cu lazer
• Fotoîntinerire
• Plastica de contur
• Biorevitalizare
• Peeling (exfoliere) chimic
Crema se aplică fie dimineaţa şi seara, fie doar seara după demachiere.

PRP

PLASMONEEDLE: utilizarea combinată a plasmoliftingului şi a firelor de suspensie.
Tehnica presupune introducerea plasmei trombocitare proprii nemijlocit prin intermediul acelor de implantare a firelor de suspensie. Având în vedere faptul că toate tehnicile cosmetologice cu aplicarea firelor de suspensie presupun utilizarea acelor (sau canulelor), introducerea plasmei trombocitare autologe este comodă şi eficientă.
Această metodă permite injectarea plasmei proprii direct în zona efectului biologic observat la integrarea polidioxanonei PDO în ţesuturile umane. În mod obiectiv, prezenţa plasmei trombocitare în fire asigură o fibrozare mai puţin pronunţată a ţesuturilor, ţinând cont de proprietăţile anticicatrizare şi antifibrozare ale acesteia.