Modelare corporala cu Macrolane

QMed – MACROLANE – acidul hialuronic stabilizat NASHA, pentru remodelare corporala.

macrolane

Macrolane este primul acid hialuronic folosit pentru remodelarea corporală! Este sub forma de gel injectabil, biodegradabil, folosit pentru augmentarea non-chirurgicală a următoarelor zone: fese, gambe, abdomen, remodelarea concavităţilor post-lipoabsorbţie.
Macrolane este un filler comercializat de Q-Med din Marea Britanie, încă din 2008, folosit de esteticieni.
Tratamentul presupune injectarea acidului hialuronic stabilizat, în sân, fesă sau alte zone, și apoi modelarea la forma dorită. Procedura necesită anestezie locală, și poate provoca vânătăi, umflături și disconfort pentru câteva zile. Efectul durează doar 12 luni, după care sunt necesare injecții suplimentare.

Fără anestezie generală, fără periodă de recuperare (vă puteţi relua activitatea imediat după tratament), fără cicatrici post-operatorii, fără perioadă de spitalizare, sunt numai câteva beneficii ale noului produs!
Este injectat cu ajutorul unei seringi speciale după o anestezie locală. Durata tratamentului este de 30-90 minute în funcţie de zonele tratate şi de cantitatea de gel injectată. Formele corpului vor căpăta noi trăsături, delicate şi cu un aspect natural.

Complicațiile Macrolane pot să apară după luni de la tratament, fiind reprezentate de infecții locale, dislocarea produsului. Ultrasunetele de înaltă frecvență și RMN sunt utile pentru a diagnostica natura complicației. Pacienții trebuie să fie avertizați că odată implantat Macrolane este imposibil de eliminat în totalitate.

silder_macrolane

PROGRAMEAZA UN CONSULT GRATUIT

Programeaza-te