Teosyal Redensity I: Restructurare facială completă!

 

 

redensity-1-results

Teosyal Redensity I este un filler destinat:

-hidratării tenului

-restructurării tenului

-umplerii ridurilor fine.

De fapt ce este Redesnity I?

  • Este un nou concept de tratament cu acid hyaluronic situat între injectarea cu fillere și mesoterapie. Elvețienii de la Teoxane, deveniți lideri de piață în Europa au conceput o formulă exclusivă, bazată pe acid hialuronic nereticulat 15mg/g și un complex dermo restructurant format din 8 aminoacizi (Glicina, Lisina, Treonina, Prolina + Isoleucina, Leucina, Valina, Arginina), 3 antioxidanți (Glutathion, N-acetyl-L-cisteina, Acid Alphalipoic), 2 minerale (zinc si cupru) și 1 vitamină (vitamina B6). Toate aceste component atent selecționate se află în mod normal în piele însă odată cu vârsta cantitatea lor scade. Acestea au proprietatea de a restructura și regenera celulele din piele și de a oferi o protecție contra oxidanților. Totodată realizează o bună hidratare.

Tratamentul poate fi aplicat pe următoarele zone:

  • față
  • gât
  • decolteu
  • dosul mâinilor
  • altele

Tratamentul se adresează tuturor persoanelor, la orice vârstă, care își doresc o revitalizare vizibilă, globală a pielii.

Protocolul de injectare cel mai efficient constă în efectuarea a 3 ședințe la interval de 3 săptămâni. Rezultatele sunt vizibile și cumulative de la prima ședință.

Redensity 1 nu este recomandat femeilor gravide sau care alăptează şi nici persoanelor cu antecedente alergice la acid hyaluronic sau cu boli autoimune.

Cu o săptămână înaintea injectării este recomandat să întrerupeți administrarea de aspirină, analgezice anti-inflamatorii, anticoagulante, suplimente cu Vitamina E, Ginko Biloba.