Protege Elite – remodelare facială nechirurgicală

healthy eyes of a young girlProtege Elite reprezintă un nou standard în retracția pielii, asigură reducerea ridurilor de lungă durată și întinerirea tenului. Toate zonele de pe față și gât pot fi tratate pentru un aspect îmbunătățit. Rezultate foarte bune se obțin și în tratamentul laxității pielii de pe brațe.
Protege este un sistem revoluționar de tratament estetic care are la bază două tehnologii avansate:
emisia de energie sincronizată (EES): o nouă soluție de încălzire a țesutului, folosind în mod simultan emisia sincronizată monopolară de radiofrecvență și de frecvență înaltă de ultrasunete, cheia încălzirii ușoare, omogene și fără probleme a pielii și sistemul exclusiv de control al fluxului energetic (CFE), care asigură o distribuție uniformă a energiei și permite operatorului posibilitatea de a livra mai multă putere, într-un timp mai scurt cu un risc redus de supradozaj. Vârful alicatorului asigură distribuția uniformă a energiei, o încălzire treptată și controlată pe tot parcursul tratamentului.
Această noutate, certificată FDA, conferă rezultate excelente și de lungă durată.
Protege ajunge în cel mai scurt timp, cu precizie și uniform, la temperaturile terapeutice necesare, asigurând pacienților o experiență pozitivă care abordează în mod eficient cele mai multe probleme estetice. Procedura Protege este confortabilă, cu rezultate excelente și de lungă durată.
În tratamentele de remodelare a colagenului, cheia o reprezintă tratarea eficientă (la niveluri ridicate de energie) fără a renunța la confortul pacientului. Energia termică concentrată afectează fibrele de colagen. Structura triplu helix a colagenului este afectată de căldură și este inițiat procesul de rupere. Procesul natural de vindecare utilizează fibroblastele în vederea producerii a noi fibre de colagen.

PROGRAMEAZA UN CONSULT GRATUIT

Programeaza-te

BTLAvantaje:
• fără anestezie, fără perioadă de recuperare
• terapie plăcută, nedureroaseă
• rezultate vizibile după prima ședință
Dispozitivul are la bază un sistem inovator CFE Elite. Este o cascadă activă a elementelor de siguranță hardware și software. În tratamentele estetice, încălzirea controlată și cu precizie este cerința de bază pentru cele mai bune rezultate ale tratamentului.
Rezultatul este o încălzire uniformă a țesutului și evitarea formării de scântei sau a arcului electric în timpul generării energiei maximizate.
IMPEDANȚĂ INTELIGENTĂ
CFE Elite utilizează cea mai sofisticată aplicare a energiei de radiofrecvență ce permite monitorizarea permanentă a modificărilor impedanței pielii în timpul tratamentului.
Energia este controlată iar calculatorul păstrează puterea de încălzire la nivelul optim în zonele de impedanță mai mare sau mai mică. Acest lucru permite operatorului utilizarea setărilor de mare putere fără a compromite siguranța pacientului.

featured-box-1
APLICAREA UNIFORMĂ A ENERGIEI
CFE Elite controlează în mod automat și elimină valorile de vârf ale energiei. Acest proces este cunoscut ca ‘’Square Spectrum Energy Profilling Flat Top’’.
În comparație cu alte dispozitive, CFE Elite reprezintă un salt extraordinar în domeniul tehnologiei. Puterea de ieșire este reglată automat prevenind în acest mod orice creștere bruscă a nivelului energiei. CFE Elite înseamnă siguranță sporită și siguranța că pacientului i se va aplica nivelul optim de căldură la nivelul pielii

nonsurgphoto2-300x224