INFRARED – Tratamente cu raze infraroșii

În ultimii 30 de ani, cercetători și doctori chinezi și japonezi au realizat cercetări extinse asupra tratamentelor cu infraroșii, în urma prezentării acestor rezultate fiind vândute peste 700.000 de sisteme termale cu infraroșii în Orient. Alte 30 de milioane de persoane Close-up of a beautiful young woman with a perfectly clean skinau primit tratament cu infraroșii în Orient, Europa și Australia prin aparate cu lămpi care emit aceeași lungime de undă, de 2 până la 25 de microni, care se folosește în sistemele termale pentru întreg corpul. În Germania, doctori organizați într-o formă independentă au utilizat terapia cu infraroșii pentru întreg corpul de peste 80 de ani.
Se recunoaște la modul general că razele infraroșii produc următoarele efecte terapeutice generale benefice:
• scad rigiditatea în încheieturi
• calmează spasmele musculare
• conduce la alinarea durerilor
• stimulează circulația sângelui
• stimulează drenajul limfatic
Care este indicația în domeniul esteticii?
Căldura infraroșie crește extensibilitatea țesuturilor de colagen.
Țesuturile încălzite la 45 de grade C și apoi întinse prezintă o elongație nonelastică reziduală de aproximativ 0.5 până la 0.9%, care persistă chiar și după ce nu se mai exercită întindere.
Acest lucru nu se întamplă atunci când aceste țesuturi sunt întinse la temperatura normală a țesuturilor.
Astfel, 20 de sesiuni de terapie cu infraroșii, implicit 20 de sesiuni de întindere pot produce o creștere de 10 până la 18% în lungime a țesuturilor încălzite și întinse.
Există numeroase aparate de modelare corporală care asociză radiofrecvența cu infraroșiile în același aparat. Cele mai recente studii demonstrează că pentru un efect cu adevărat optim al razelor infraroșii, acestea trebuie folosite ca sursă independentă de căldură, fără a fi integrată în alte aparate medicale. Modul de utilizare, se face la indicația medicului.
Clinica noastră folosește undele infraroșii pentru modelarea corporală, în tratarea celulitei, a pielei flasce și căzute, dar în asociere cu alte aparate medicale.
Eficiența maximă în domeniul modelării se obține prin asociere între radiofrevență-ultrasunete-infraroșii.

PROGRAMEAZA UN CONSULT GRATUIT

Programeaza-te