Implantele fesiere

brazilian-butt-lift-before-and-after-atlanta

Remodelarea regiunii fesiere implică patru procedee estetice:
-liftingul fesier
-lipofillingul regiunii fesire
-liposculptura regiunii fesiere
-implante fesiere
Inserția de implanturi la nivelul feselor este o intervenţie chirurgicală care constă în introducerea unor implanturi siliconice la nivelul feselor. Procedura are rolul de a îmbunătăţi conturul și volumul feselor şi de a crea forme pline (posterior bombat).
La atingere, oferă o senzație similară cu atingerea unor muşchi bine tonifiaţi.
Pregătirea preoperatorie:
Nu implică pregătiri deosebite, doar recoltarea analizelor uzuale. Cu minim 7 zile înaintea intervenției, se va opri administrarea de medicamente anticoagulante, derivatele care conțin acid acetilsalicilic, ibuprofenul, vitamina E, gingko biloba, contraceptive orale (toate acestea cresc riscul de sângerare). Cu 6 ore înaintea intervenției, nu consumați alimente sau lichide!
Consultul preanestezic este obligatoriu, la fel ca și anamneză amănunțită a pacientei.
Rezultatele depind și de textura pielii. Cu cât pielea regiunii fesiere este mai tonică și mai elastică, cu atât efectul va fi mai bun. În caz de piele flască se poate recurge preoperator și postoperator la radiofrecvență (EXILIS ELITE) sau lifting chirurgical.
Intervenția chirurgicală:
Implantele sunt introduse fie sub mușchiul mare fesier, fie peste acest mușchi. Operaţia are o durată de aproximativ o oră şi jumătate şi se desfăşoară sub anestezie generală sau epidurală.
Incizia se efectuează în șanțul subfesier sau în șanțul interfesier. Spitalizarea este de 24 de ore.

open-uri20130309-20050-yc5lnh

PROGRAMEAZA UN CONSULT GRATUIT

Programeaza-te

Complicațiile posibile:
– disconfort local
– tumefiere uşoară
– hematoame
– echimoze
– infecții locale
– formarea cicatricelor în jurul implantului
– implante rupte
– contractura capsulară, care poate cauza încordarea zonei sau întărirea,
– dislocarea implantului.
Recuperarea postoperatorie:
În primele zile postoperator pot aparea dureri, edem, echimoze sau amorțeli locale. De asemeni, primele nopți după intervenție trebuie să dormiți pe burtă. Puteți începe să stați în șezut, dar plasând greutatea corpului pe coapse și menajând zona fesieră.
În primele 2 săptămâni de la operaţie, pot fi folosite și suporturi fesiere ajutătoare, cu rolul de a proteja implantul. Până la 3 luni va trebui să purtați pantaloni compresivi şi să evitați efortul fizic sau ridicarea de greutăţi.
După aproximativ 5-7 zile pot fi reluate activităţile cotidiene.

images