EXILITE – Epilare cu lumină intens pulsată

Brunet woman having underarm Laser hair removal epilation. Laser treatment in cosmetic salon. Cosmetologist in white sterile gloves.

Epilarea definitivă este un procedeu estetic care vă ajută să scăpați de pilozitatea excesivă de pe toate zonele corpului.
Prin tratamentul de epilare definitivă se obține distrugerea permanentă a rădăcinilor de păr (foliculilor), un procent maxim posibil de atins de 90-95% pentru femei și 70-75% pentru bărbați, cu variații pentru fiecare zonă a corpului.
Lumina intens pulsată pătrunde în piele și este absorbită de melanina din firele de păr. Această lumină puternică, țintește cu precizie fără a leza epiderma, ridică temperatura firului de păr până la 72 grade, conduce apoi căldura către rădăcina părului (folicul), iar foliculul lezat se distruge și devine incapabil să mai producă alte fire de păr. Acesta este eliminat printr-un proces fiziologic de către sistemul imun în mod gradual, producând permanenta sa dispariție și înlocuirea cu țesut non-funcțional. Sute de foliculi de păr sunt astfel anihilați cu fiecare impuls de lumină. Aceste fire de păr tratate prin metoda de epilare definitivă cu lumină intens pulsată cad în aproximativ 7-15 zile, însă ritmul de eliminare diferă de la persoană la persoană.
Numărul de şedinţe necesare pentru a obţine rezultate optime variază în funcţie de zona pe care se aplică tratamentul. În medie, sunt necesare între 6-8 sesiuni, la distanță de minimum 4 săptămâni.
Înainte de a începe o procedură de epilare definitivă, nu vă expuneţi la soare cu 15 zile înainte, nu aplicaţi creme sau loţiuni autobronzante pe zonele care necesită tratament, nu folosiţi metode de epilare (exceptând lama) cu 30 de zile înainte!
După procedura de epilare definitivă, nu vă expuneți la soare/solar cel puțin 15 zile! Întreţinerea zonei epilate se face cu cremă epilatoare sau aparat de ras.

PROGRAMEAZA UN CONSULT GRATUIT

Programeaza-te

Indicații:
Orice persoană, fie femeie sau bărbat, care dorește să scape de pilozitatea de pe corp, și care nu prezintă vreuna dintre contraindicațiile de mai jos.

Nu se aplică tratamentul în următoarele situații:
• Curent sau istoric de cancer, mai ales melanom malign sau recurențe ne-melanom, cancer de piele sau leziuni precanceroase.
• Epilepsie și tulburări neurologice.
• Orice infecție activă.
• Bolile care pot fi stimulate de lumina soarelui, cum ar fi antecedente de recurențe, Herpes simplex, Lupusul eritematos systemic sau Porfirie
• Utilizarea de medicamente și/sau plante fotosensibile care pot provoca sensibilitate la expunerea de lumină, antibiotic (tetraciclina, doxiciclina, ofloxacina, ciprofloxacina, pefloxacina, etc), sunătoare, pătrunjelul, teiul, brânca ursului și florile de câmp, sulfamidele antibacteriene administrate ca antidiabetice orale și antiinflamatoarele nesteroidiene (ibuprofenul, naproxenul, tenoxicamul), antidepresivele.
• Boli imunosupresoare, inlcusiv SIDA și infecția HIV, sau utilizarea de medicamente imunosupresive.
• Afecțiuni medicale care pot afecta vindecarea rănilor.
• Antecedente ale pacientului privind dereglări hormonale sau endocrinologice, cum ar fi Sindromul ovarului polichistic sau diabet, cu excepția cazului în care sunt sub control.
• Antecedente de răspuns anormal la lumina soarelui.
• Antecedente de coagulopatii, utilizarea de anticoagulante sau aspirină.exilite_produc-hp_224_RO_524_original (1)
• Antecedente de cicatrici cheloide.
• Pielea foarte uscată.
• Expunerea la soare sau bronzare artificială timp de 3-4 săptămâni înainte/ după tratament.
• Tipul de piele Fitzpatrick VI (neagră)
• Sarcina

Tehnologia Exilite oferă o soluție sigură, ușoară, nedureroasă și rapidă de îndepărtare a părului nedorit, putând fi folosită cu succes pe corp sau pe față. Tehnologia de ultimă oră garantează distribuția energiei aplicate, reducând la minimum riscul de afectare a pielii.
Rezultatele clinice excelente sunt asigurate de o putere a energiei care ajunge până la 40 J/cm pătrat.
Atât pacientul, cât și operatorul beneficiază de o terapie rapidă iar datorită sistemului de răcire avansat al safirului, terapia este blândă cu pielea.

Avantaje :
Putere de până la 40J
Răcire termoelectrică
Lungime puls de până la 240 MS
Operare cu un singur aplicator
Filtre 480, 530, 560, 640, 690 NM
Safir luminos 11 MM x MM