EXILIS ELITE – Tratamente pentru celulita

Güzel kadın

EXILIS ELITE- MODELARE CORPORALĂ CU RADIOFRECVENȚĂ ȘI ULTRASUNETE FACIAL ȘI CORPORAL
Exilis Elite este un sistem de tratament estetic non invaziv cu rezultate vizibile și de lungă durata. Toate părțile corpului pot fi tratate și remodelate cu ușurință, în siguranță și cu efecte spectaculoase. Exilis a fost testat în studii clinice și s-a dovedit a fi sigur și eficient, fiind aprobat de FDA în SUA pentru a fi utilizat înproceduri dermatologice și estetice, cu indicații pentru tratamentul non-invaziv al celulitei, ridurilor și liniilor de expresie ale feței.
Revoluționarul sistem de tratament EXILIS ELITE îmbină pentru prima oară cu success două tehnologii complementare de remodelare corporală: radiofrecvența și ultrasunetele – care acționeaza atât asupra țesutului adipos în profunzime, cât și asupra pielii, crescându-i acesteia din urmă fermitatea. Acest sistem de tratament oferă o remodelare corporală eficientă pentru toate aplicațiile estetice dorite de pacienți, cu rezultate evidente în reducerea volumului și remodelere a zonelor corpului afectate, reducerea celulitei și imbunatatirea tonusului, elasticității și texturii pielii.
Există numeroase aparate pe piață, care se bazează fie pe radiofrecvență, fie pe combinații de radiofrecvență cu infraroșu, însă toate aceste aparate prezintă dezavantajul că nu pătrund în profunzime și nu tratează țesutul adipos fibrozat. Exilis are avantajul ca acționează atât în profunzime, cât și la nivelul pielii, comod și rapid, nedureros, non-invaziv și datorită ultrasunetelor poate trata și celulita fibroasă.
Sistemul de tratament Exilis Elite combină ultrasunetele cu energie de înaltă frecvență astfel încât poate ținti cu precizie straturile profunde de grăsime, diminuând volumul acestora, iar apoi prin efectul ultrasunetelor izoleaza adipocitele. Această abordare inovatoare permite încălzirea țesutului gras și conectiv într-un mod mai efficient și mai rapid comparativ cu alte sisteme care nu beneficiază de efectul combinării simultane a acestor energii. Exilis are un sistem de încălzire și răcire controlată stratificată. Stratificarea înseamnă pur și simplu că energia este distribuită la diferite adâncimi în țesut iar schimbarea gradului de răcire în timpul tratamentului permite atât tratarea țesutului profund, cât și a țesutului superficial.

elixis-elite
Exilis Elite folosește cea mai sofisticată distribuție de radiofrecvență care permite monitorizarea constantă a modificărilor impedanței la nivelul pielii în timpul tratamentului. Energia este controlată și puterea de încălzire este menținută la un nivel optim chiar și în zonele în care impedanța este foarte mare sau foarte mică. Acest lucru permite operatorului să folosească o putere mare fără a compromite siguranța pacientului.
Screen-shot-2013-04-29-at-6.43.48-PM

PROGRAMEAZA UN CONSULT GRATUIT

Programeaza-te

O ședință de tratament Exilis constă în identificarea, izolarea celulelor grase și dezactivarea celulelor grase din țesutul adipos regăsit în zona de tratament cu ajutorul aplicatorului, timp de 4-5 minute. În aceeaș iședință se pot trata până la 4-6 zone, maximum 1000 cm2. Procedeul poate dura între 30 și 50 de minute. Prima ședință este mai lungă, cca. 60 de minute întrucât are loc și discuția cu pacientul și examinarea acestuia.
În timpul tratamentului poate apărea cel mult o ușoară senzație de discomfort cauzată de încălzirea țesutului până la aprox. 41 de grade, dar răcirea integrată în piesa de mână face ca procedeul să fie tolerat fără probleme de către pacienți. Fără durere și fără anestezie, fără perioadă de recuperare și cu rezultate evidente de la prima ședință, sistemul Exilis asigură atât pentru clinician, cât și pentru pacient un tratament rapid și sigur cu rezultate progressive și măsurabile.
Tratamentul este unul foarte sigur, iar în afară de o roșeață care dispare la aproximativ 2-3 ore după tratament, practic nu există reacții adverse. Exilis are integrate sisteme de siguranță, iar aplicatorul său este patentat și unic datorită sistemului de monitorizare a temperaturii pielii și a fluxului de energie, evitându-se astfel orice risc de rănire a pacientului. Pacienții ideali pentru acest sistem de tratament sunt cei care caută nu doar reducerea, ci și redobândirea fermității acelor zone afectate din punct de vedere estetic. Sistemul Exilis are de asemenea un “efect secundar” pozitiv, cu rezultate vizibile în tratarea celulitei, pielea fiind mai netedă și mai elastică, iar aspectul de “coajă de portocală” eliminat.

body_contouring_before_after
Un tratament standard cuprinde 4 ședințe cu repaus de 10-14 zileîntreele.
Conduita post-tratament este evident foarte importantă, obiceiurile alimentare trebuie să includă o dietă sănătoasă, respectând principiul echilibrului caloric.
Ce este principiul echilibrului caloric?
Foarte simplu. Caloriile pe care le consumați zilnic din alimentație, sunt transformate în energie și sunt consumate de organism. Echilibrul caloric înseamnă ca numărul de calorii obținute din alimente să fie egal cu numărul de calorii consumate. Toate caloriile în surplus se vor depozita în celulele grase, formând celulita și mai apoi obezitatea.
Tratamentul cu Exilis poate fi repetat la intervale de 6 luni-1 an.
Indicații:orice pacient sau pacientă cu celulită, piele flască cu tonus scăzut, piele în surplus rezultată în urma unor cure de slăbire, pot beneficia de acest tratament. Atât femeile cât și bărbații, începând cu vârsta de 18 ani. Sub această vârstă este necesar acordul scris al părinților.
Practic indicațiile sunt:
-celulită
-piele flască
-piele în surplus
-vergeturi
-cicatrici corporale
-cicatrici postacneice
Contraindicații: infecții, inflamații, boli hepatice, renale, psihice, implanturi, dispositive metalice, pacemaker cardiac, cancere, risc de sângerări, menstruație, sarcină.
Rezultate și așteptări
Efectele sunt multiple și sunt repartizate uniform. Pacientele sau pacienții se pot aștepta la o scădere a volumului zonei tratate cu circa 1-4 cm pe ședință.
Rezultatele constau în:
-efect de ‘titening’ = strângere a pielii flasce și în surplus
-tonifierea pielii și refacerea elasticității
-reducerea în circumferință a abdomenului, brațelor și coapselor
-reducerea celulitei
-eliminarea aspectului de coajă de portocală

exilis_header