PROGRAMEAZA UN CONSULT GRATUIT

Programeaza-te
Injectări/medicină estetică minim invazive
Arestetic vă oferă servicii estetice minim invazive care constau în: injectări cu acid hialuronic pentru mărirea buzelor, umplerea ridurilor și a cearcănelor, mărirea pomeților sau umplerea unor zone corporale; injectări cu toxină botulinică pentru tratarea ridurilor și corecția asimetriilor faciale, mezoterapie pentru combaterea efectelor îmbătrânirii, hidratare profundă a pielii sau tratarea cicatricilor și vergeturilor; scleroterapie pentru vasele sparte; lipoliză chimică pentru eliminarea celulitei; plasmolifting (metoda Vampire); lipofilling cu grăsime proprie.
Tratamente anticelulită și modelare corporale
Arestetic reprezintă excelența în combaterea celulitei și a modelării corporale, având o gamă completă de aparate considerate a fi cele mai sigure și cu cele mai bune rezultate. EXILIS ELITE vă oferă tratamente cu radiofrecvență și unde acustice, fiind cel mai eficient în distrugerea celulitei și întinderea pielii și colagenului; X-WAVE este un aparat pe bază de ultrasunete, fără echivalent pe piață care combate celulita fibroasă, vergeturile și cicatricile; 3DEEP ULTRA PRO este un device cu radiofrecvență multipolară destinat pe de o parte tratării celulitei și pielii flasce iar pe de altă parte pentru tratarea cicatricilor, vergeturilor, porilor dilatați și ridurilor fine; LIPOCRYO este cel mai eficient aparat de criolipoliză care tratează depozitele localizate de celulită, precum abdomen, coapse sau brațe; LYMPHASTIN este cel mai modern aparat de drenaj limfatic mecanic, cu indicații atât pe parte de celulită cât și pe parte medicală. La acestea se adaugă și lipoliza chimică pentru combaterea îndeosebi a celulitei fibroase, bărbiei duble, depozitelor faciale.
Rejuvenare și modelare facială
Arestetic vă ofera posibilitatea rejuvenării faciale sau altfel spus a reîntineririi faciale, care poate fi realizată prin tratamente cu oxigenul hiperbaric, biostimulare, tratamente cu lumină intens pulsată (EXILITE), radiofrecvenței monopolare și multipolare, laserul, peeling chimic sau mecanic sau cu ajutorul mezoterapiei invazive sau neinvazive prin electroporație; plasmoliftingul sau administrarea de plasmă proprie bogată în trombocite reprezintă o altă variantă de combatere a îmbătrânirii tenului.
Laser și lumină intens pulsată. Epilare definitivă
Arestetic vă oferă posibilitatea epilării definitive cu lumină intens pulsată în condiții de maximă eficiență si siguranță; epilarea cu BTL EXILITE se realizează cu pulsuri de 240 ms și cu răcirea safirului la 10 grade celsius; tratamentele cu lumină intens pulsată sau laser se adresează atât afecțiunilor de culoare ale pielii, cât și leziunilor vasculare (cuperoză, capilare sparte) sau efectelor îmbătrânirii tenului.
lipocryo
Chirurgie estetică
Arestetic oferă servicii de chirurgie estetică atât pe facial cât și pe corporal, dar și intervenții chirurgicale de chirurgie generală sau chirurgie oncologică. Chirurgia sânului: realizăm implante mamare, ridicare de sâni, micșorare de sâni, tratamentul ginecomastiei la bărbați dar și extirparea de tumori mamare sau chiar amputarea sânului cu reconstrucție mamară. Chirurgie corporală: realizăm liposucții, abdominoplastii, lipofeeling, tratamentul herniilor de orice fel, tratamentul eventrațiilor sau extirparea de lipoame, chiste sebacee, cicatrici etc. Chirurgie facială: vă oferim posibilitatea efectuării de blefaroplastii, otoplastii, rinoplastii, excizia unor tumori cutanate faciale sau lifting facial.
Varice și vase sparte
Arestetic oferă servicii complete de tratare a capilarelor sparte și varicelor membrelor inferioare, prin scleroterapie (injectarea unor substanțe sclerozante în vase), lumină intens pulsată, laser Nd-Yag sau chirurgical – în cazul varicelor hidrostatice care nu pot fi tratate prin celelalte metode. Intervențiile chirurgicale sunt realizate de Prof. Univ. Dr. Valeriu Ardeleanu, medic specialist chirurgie generală cu supraspecializare în chirurgia oncologică, fiind singurul chirurg oncolog din Galați.
Chirurgie generală și oncologică
Arestetic realizează intervenții chirurgicale din sfera chirurgiei generale, reprezentate în principal de tratamentul herniilor inghinale, ombilicale sau epigastrice, tratamentul eventrațiilor, extirparea tumorilor mamare, amputarea sânului sau alte mici intervenții chirurgicale, inclusiv procedee cu plasă de polipropilen. Intervențiile chirurgicale sunt realizate de Prof. Univ. Dr. Valeriu Ardeleanu, medic specialist chirurgie generală cu supraspecializare în chirurgia oncologică, fiind singurul chirurg oncolog din Galați.
Nutritie
Arestetic oferă consultanță în vederea nutriției, a necesarului caloric față de consumul caloric zilnic, realizând o echilibrare calorică în funcție de fiecare persoană, de regimul de viață, activitatea fizică și bolile asociate; fiecare pacient care urmează tratamente de modelare corporală fiind evaluat și din punct de vedere al nutriției, aportului caloric și consumului caloric.
Dermato-cosmetică și produse profesionale de întretinere
Arestetic oferă servicii de dermatocosmetică, precum și o gamă completă de produse dermato-cosmetice profesionale de întreținere, ale brandurilor Mesoestetic, Aesthetic Dermal și Teoxane; produsele sunt destinate hidratării tenului, petelor de culoare – produse de depigmentare, acneei, ridurilor, crème-peelinguri, priduse cu DMAE, etc.


Ar Estetic Ar Estetic