Aparitii media

ArEstetic – o nouă clinică de chirurgie estetică şi înfrumuseţare

Sursa : monitoruldegalati.ro

"Suntem singura echipă de medici specialişti care poate face amputare de sân şi reconstrucţie, în acelaşi timp. Pe partea de înfrumuseţare avem aparatură unică în zonă iar câteva dintre tratamentele pe care le asigurăm în cadrul clinicii nu se mai fac în altă parte. E vorba de modelare corporală cu radiofrecvenţă, asociată cu ultrasunete şi infraroşii şi tratamente personalizate cu oxigen hiperbaric", explică prof. univ. dr. Valeriu Ardeleanu.
Acesta a adăugat că deocamdată clinica nu poate găzdui intervenţiile chirurgicale, acest lucru putând fi posibil din a doua jumătate a lunii ianuarie sau din februarie. Între timp, aceste intervenţii pot fi efectuate în unităţi din Bucureşti identificate cu ajutorul colaboratorilor.

Clinica ARESTETIC aduce la Galati excelenta in CHIRURGIE ESTETICA

Sursa : viatalibera.ro

Clinica Arestetic este cel mai nou centru de excelenţă în chirurgie estetică, înfrumusețare și modelare corporală apărut în Galați. Într-un ambient futurist și luxos, clinica aduce, în premieră în Galați, cele mai moderne și mai eficiente aparate de modelare corporală, anticelulită, tratamentul vergeturilor, petelor de culoare sau cicatricilor. O echipă profesionistă de medici și asistente medicale, cu o vastă experiență în domeniu, stau la dispoziția gălățenilor, oferindu-le servicii la standarde europene.
Profesorul Ioan Florescu, Şeful Clinicii de Chirurgie Plastică de la Spitalul „Bagdasar Arseni” Bucureşti şi unul dintre fondatorii chirurgie plastice moderne din România, ne declara, la deschidere: - Domnule profesor Florescu, cum vi se pare Clinica Arestetic Galați? - Am fost prin multe clinici în diferite colțuri ale lumii, și pot să afirm cu certitudine că există foart ...

Arestetic THE BEST OF YOU

Sursa : 7 Seri

Arestetic este cel mai nou centru de excelenta in chirurgie estetica, infrumusetare si modelare corporala care a aparut in Galati! Intr-un ambient futurist, cu aparatura de ultima generatie, cotata ca fiind cea mai performanta de pe piata europeana, o echipa de medici profesionisti, cu studii si cercetari in domeniu, ofera servicii de chirurgie estetica, infrumusetare si modelare corporala la standarde europene.
"Vrem sa redam pacientilor nostri frumusetea si increderea printr-o abordare personalizata si proceduri estetice invazive si non-invazive. asiguram servicii de chirurgie estetica abdominala (liposuctii, abdominoplastii), faciale (liftinguri, blefaroplastii) si chirurgie a sanului (implanturi mamare, interventii oncologice)."

ARESTETIC - clinica din Galați care oferă servicii unice în zona de sud-est

Sursa: viata-libera.ro

Arestetic, una dintre cele mai moderne şi complete clinici de înfrumuseţare, chirurgie estetică şi modelare corporală din România, este situată în centrul Galaţiului. Deşi s-a deschis recent, clinica este considerată un exemplu de excelenţă în domeniul esteticii, practic fiind una dintre putine clinici din România care dispune de toată gama de aparate destinate esteticii.

Doar la clinica ARESTETIC - Oxyplus excelență în tratamentele cu oxigen hiperbaric înalt purificat

Sursa: viata-libera.ro

Clinica Arestetic Galați,  devenită un reper în estetică în zona de sud-est a României, aduce la Galați tratamentele faciale cu oxigen hiperbaric înalt purificat OxiPlus. Despre caracteristicile şi modul în care acţionează aparatul am discutat cu prof. univ. dr. Valeriu Ardeleanu, managerul medical al Clinicii Arestetic:.
Ar Estetic Ar Estetic